WeesperWijs is voor iedereen die aan of rondom de Weesperstraat woont of werkt. Er gaat veel veranderen in onze straat, buurt en stad op het gebied van vergroening en verkeer. En als je naar de Weesperstraat kijkt is er in 100 jaar enorm veel veranderd. Iedereen heeft hier wel een mening over en WeesperWijs wil hier graag een platform voor zijn.

We zijn dan ook opzoek naar omwonenden en ondernemers die het leuk vinden een artikel te schrijven voor deze website. Dat kan in de vorm van een column of een grappige anekdote of een ergernis waar je al weken mee rondloopt. Ook zijn wij opzoek naar verhalen van mensen die hier al heel lang wonen. Hoe zag de straat er vroeger uit? Waar deed je je boodschappen? Welke problemen speelden er toen?

Als je het lastig vind om iets op papier te zetten kunnen we ook bij je langskomen. Dan maken we van jouw verhaal een mooi artikel.

Ook als je een leuk idee hebt voor een rubriek op deze site, laat het ons weten. Je kunt mailen naar hallo@weesperwijs.nl. Leuk om van je te horen!