Ons plan op de gemeente website Centrum begroot heeft ruim genoeg stemmen gehaald om daar te gaan naar de volgende ronde. Bij deze willen we jou hartelijk bedanken voor je stem en iedereen die nog niet gestemd heeft oproepen dit te doen. Het kan nog tot woensdag 3 juni 12.00 uur.

WeesperWijs wil graag dat er iets gedaan wordt aan het de overlast die sommige motoren geven in en rondom de Weesperstraat. Het gaat om een klein groepje motorrijders die de Weesperstraat als verlenging zien van het TT circuit in Assen. Ze rijden te hard en maken een oorverdovend lawaai. Lawaai dat door merg en been gaat en mensen weerhoudt hun raam open te zetten op een mooie zonnige dag.

Na 3 juni gaat de gemeente alle plannen die vijftig stemmen of meer hebben gekregen beoordelen op haalbaarheid. Deze plannen worden dan weer opnieuw op de site gepresenteerd. Bewoners kunnen dan €500.000 euro verdelen over de plannen.

Of ons plan de haalbaarheidstoets doorstaat is nog maar de vraag. Maar we hebben zeker een punt gemaakt. De gemeente en politie kunnen niet meer om ons heen. We zijn niet de enigste. Ook in de Damstraat hebben ze last van motorlawaai. Op hun plan is inmiddels 137 keer gestemd. Stem ook op hun plan. Samen staan we sterk(er)!

‘Bedankt voor jouw stem!’