WeesperWijs heeft als lid van de denktank Metropool gebied een bijdrage geleverd aan het plan om de Weesperstraat te vergroenen. Het gaat hier om het gebied tussen de Nieuwe Prinsen- en Keizersgracht, het zogenaamde Metropoolgebied.

In een viertal online vergaderingen hebben we samen met The Knowledge Mile Park, een tuin- en landschapsarchitect, de gebiedsmakelaar Gerben Kossen, Bob Soer, voorzitter bewonerscommissie Ceres een voorstel gemaakt over hoe vergroening in dit gebied er uit zou kunnen zien.

We hebben bij de ontwikkeling van dit plan rekening gehouden met de op- en aanmerkingen die vorig jaar september tijdens de bijeenkomst in Eerlijk door de omwonenden op geeltjes zijn doorgegeven aan de ontwikkelaars.

Dit plan gaat Knowledge Mile Park woensdag 17 juni via een online verbinding aan u presenteren. Tussen 19.00 en 20.30 uur krijgt u de gelegenheid te reageren op het plan. Niet Alleen Knowledge Mile Park maar ook BC Ceres en WeesperWijs zijn benieuwd naar uw mening.

Meld u aan
U kunt zich aanmelden via metropool@knowledgemilepark.nl , als u dat nog niet gedaan heeft. U ontvangt een link met toegangscode een dag van tevoren.

Bekijk hier de website van Knowledge Mile Park