Op de website petitie.nl staat sinds afgelopen vrijdag een petitie tegen overbodig motorlawaai.

Het lawaai van sommige motoren komt ver boven het toegestane geluidsniveau uit. Voor Amsterdammers die hun ramen ’s zomers open willen zetten, van een terrasje of hun eigen balkonnetje of tuin willen genieten is dit een grote ergernis. Met deze petitie willen we bereiken dat de gemeente Amsterdam en de politie op grote schaal gaan handhaven.

Dit is de kans om je ongenoegen te uiten naar zowel de gemeente als de politie van Amsterdam.

Hier kun je de petitie onderteken en (heel belangrijk) delen binnen je netwerk.

Er is ook een flyer gemaakt. Die kun je hier downloaden. De flyer bestaat uit twee pagina’s. Ze worden ook gedrukt dus als je er meer wilt om uit te delen stuur dan je adres en het aantal naar halle@weesperwijs.nl. Dan stoppen we ze bij je in de brievenbus.