Hoe zie jij jouw buurt over tien, vijftien of twintig jaar? Wat zou je graag anders zien? Met deze vraag in hun achterhoofd hebben een aantal bewoners uit de Weesper- en Valkenburgerstraat de afgelopen maanden hard gewerkt aan een huis-aan-huis krant. Het Perspectief; voor een blije buurt.

Het Perspectief wil bewoners rondom de Weesper- en Valkenburgerstraat informeren over de veranderingen in hun buurt die de komende jaren plaats gaan vinden. Veranderingen op het gebied van vergroening en verkeer, herindeling van de openbare ruimte en kunst komen aan bod.

Alles voor en door bewoners. Binnenkort bij u in de brievenbus. Heeft u een NEE-NEE sticker op uw brievenbus? We gaan kijken of we de krant ook mogen neerleggen bij De Spar (Nwe Kerkstraat) en het gemeentehuis, Ik zal ook een digitale versie plaatsen hier op de site.

Er komen twee edities van Het Perspectief.

Download de digitale versie hier