Sinds 1 juni 2021 is Manou van der Noordt groenconciërge van het Knowledge Mile Park. Een groenconciërge houdt toezicht op het groen dat aangelegd wordt, nu en in de komende jaren. Door middel van korte lijnen met hoveniers, bewoners en anderen die werken aan de vergroening van de as Wibautstraat – Weesperstraat – Valkenburgerstraat gaat ze proberen deze straten schoon en mooi te maken en te behouden. ‘Meewerken aan de verdere uitbreiding van het Knowledge Mile Park vind ik een enorme eer.’

Ga mee op excursie met Manou

Het Vogeleiland is een gebied gelegen aan de westkant van het Amsterdamse Bos (nabij Parkeerplaats Groot Kinderbad). Het drie hectare grote gebied is één van de pareltjes van het Bos.

Manou van Noordt geeft speciaal voor de bewoners rondom Knowledge Mile Park een rondleiding over het eiland, de oudste heemtuin van Amsterdam. Hier kunnen alle bewoners die op de Knowledge Mile Park wonen op een informele wijze kennismaken met Manou als groenconciërge. We sluiten af met een borrel aldaar. 

Excursie naar het vogeleiland

Zondag 31 Oktober a.s. om 15.00 uur

Stuur een mailtje naar
manouvandernoort@xs4all.nl.

En je krijgt alle aanvullende informatie.

Manou van der Noordt is groenconcierge bij de Knowledge Mile Park